Over ons

Simply-solar

Wij van Simply-solar vinden dat zonne-energie voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom hebben wij ons met deze webshop gespecialiseerd in kleine systemen die eenvoudig zelf te installeren zijn. Door de opkomst van micro-inverters zijn deze systemen tegenwoordig veel voordeliger en betrouwbaarder geworden. Bent u enthousiast, en heeft u nog ruimte over op het dak? Dan kunt u altijd uitbreiden door de volgende set gewoon aan de eerste te koppelen. Zo makkelijk kan het zijn!

Doordat wij ons specialiseren in slechts één type product kunnen wij deze zeer scherp aanbieden. Goedkoper dan andere aanbieders, maar wel met uitstekende service en het gemak van gratis thuisbezorgen in 1 dag. Op de kwaliteit van de onderdelen willen wij niet bezuinigen, daarom hebben wij alleen de beste merken gebruikt voor onze onderdelen, en bieden wij bovendien zeer ruime garantie (25 jaar zonnepanelen opbrengst, 10 jaar zonnepanelen product, 20 jaar omvormer, 20 jaar montagemateriaal).

Onze Gegevens

Simply-solar.nl
Telefoon: 085-1301943
Email: info@simply-solar.nl
Magazijn: Oostergracht 9, 3763LX, Soest
Kamer van Koophandel: 62576445
BTW-identificatienummer: NL854872887B01

 

Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

 

Algemene voorwaarden & Garantie

Voor de algemene voorwaarden zie: Algemene Voorwaarden

Voor ons privacy policy zie: Privacypolicy

De volgende garantietermijnen gelden op de producten uit onze set “zonnepanelen met stekker”:

  • Zonnepanelen: 25 jaar opbrengstgarantie (ten minste 80% oorspronkelijke opbrengst)
  • Zonnepanelen: 10 jaar productgarantie
  • Omvormer: 20 jaar productgarantie
  • Montagemateriaal: 20 jaar productgarantie

Normale slijtage en schade als gevolg van onjuist gebruik of onjuiste montage zijn uitgesloten. De garantie voor de zonnepanelen en omvormer worden geregistreerd door de fabrikant en importeur aan de hand van het serienummer dat er op vermeld is. U kunt dus altijd, ook onafhankelijk van ons, u beroepen op uw garantie.

webwinkelkeurlid

Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@simply-solar.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Betaalmogelijkheden

U  kunt veilig en eenvoudig betalen met iDeal of directe overboeking. 

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk bij schade als gevolg van foutieve montage of verkeerd gebruik. U bent altijd zelf verantwoordelijk om te controleren dat de zonnepanelen juist en vakkundig zijn aangesloten en gemonteerd. Mocht u deze kennis niet hebben of hier over twijfelen raden wij u aan gebruik te maken van een vakkundig installateur.

De waardering van simply-solar.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 221 reviews.