Verzending en voorwaarden

Verzending

Verzending van een zonnepanelen set is gratis binnen Nederland. De levertijd is 1 a 2 werkdagen. Maar u kunt ook een latere leverdatum inplannen. Voor Belgie moeten wij helaas extra verzendkosten rekenen, u ziet deze berekent tijdens de checkout.

U kunt al een voorkeursdatum aangeven tijdens de checkout op de website. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt telefonisch contact met u opgenomen om de datum definitief af te stemmen voor de levering van uw set plugin zonnepanelen. Zorg dus dat u na uw bestelling telefonisch bereikbaar bent.

Retourneren

Het is mogelijk om uw zonnepanelen set te retourneren bij ons. Neem altijd contact met ons op voordat u de zonnepanelen terugstuurt.
Retourneren kan alleen binnen 14 dagen na ontvangst van de set, tenzij vooraf anders overeengekomen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@simply-solar.nl en het volgende herroepingsformulier meezenden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Algemene voorwaarden & Garantie

Voor de algemene voorwaarden zie: Algemene Voorwaarden

Voor ons privacy policy zie: Privacypolicy Simply Solar

De volgende garantietermijnen gelden op de producten uit onze set “zonnepanelen met stekker”:

  • Zonnepanelen: 25 jaar opbrengstgarantie (ten minste 80% oorspronkelijke opbrengst)
  • Zonnepanelen: 10 jaar productgarantie
  • Omvormer: 10 jaar productgarantie
  • Montagemateriaal: 20 jaar productgarantie

Normale slijtage en schade als gevolg van onjuist gebruik of onjuiste montage zijn uitgesloten. De garantie voor de zonnepanelen en omvormer worden geregistreerd door de fabrikant en importeur aan de hand van het serienummer dat er op vermeld is. U kunt dus altijd, ook onafhankelijk van ons, u beroepen op uw garantie.

webwinkelkeurlid

Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@simply-solar.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Betaalmogelijkheden

U  kunt veilig en eenvoudig betalen met iDeal, Bancontact of directe overboeking. 

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk bij schade als gevolg van foutieve montage of verkeerd gebruik. U bent altijd zelf verantwoordelijk om te controleren dat de zonnepanelen juist en vakkundig zijn aangesloten en gemonteerd. Mocht u deze kennis niet hebben of hier over twijfelen raden wij u aan gebruik te maken van een vakkundig installateur.

Specifiek, bent u als consument verantwoordelijk voor een kundige elektrische aansluiting. Zoals door ons geinformeerd op onze website en handleiding, dient u in geval van het aansluiten van meer dan 2 zonnepanelen er voor te zorgen dat dit op een vrije groep wordt aangesloten, dit in verband met de werking de zekeringen in huis en de daarbij behorende brandveiligheid. Gebeurt dit niet, dan is dit op uw eigen risico en verantwoordelijkheid.

De waardering van simply-solar.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 221 reviews.